Massale zelfmoorden in Shanghai terwijl mensen verhongeren tijdens lockdowns

Terwijl iedereen vandaag naar de huidige show in het theater genaamd “Oekraïne” kijkt, plegen duizenden mensen zelfmoord in Shanghai, China, terwijl de 25 miljoen inwoners nog steeds opgesloten zitten en velen van hen naar verluidt verhongeren omdat ze geen voedsel kunnen krijgen.

Protesten en plunderingen zijn naar verluidt begonnen, en er verschijnen vreselijke beelden van mensen die van gebouwen naar hun dood springen terwijl anderen zichzelf ophangen. Op straat worden honden en katten vermoord.

En dit is Sjanghai de modernste stad van China. Het financiële district en het winkelgebied zouden wedijveren met Manhattan in New York, de Magnificent Mile in Chicago of Beverly Hills in Los Angeles.

Als dit in Shanghai kan gebeuren, kan het overal gebeuren.

Maar de Big Tech-sociale-mediaplatforms en MSM censureren veel hiervan, dit zou nu overal voorpaginanieuws moeten zijn!

Volledig artikel en commentaar beschikbaar hier: https://healthimpactnews.com/2022/protests-looting-pets-destroyed-and-mass-suicides-in-shanghai-china-as-people-starve-during-lockdowns/

Nog geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.