Kritiek op verlenging coronawet klinkt steeds luider: ‘Het moet nu echt afgelopen zijn’

Het kabinet wil de wet die de coronamaatregelen mogelijk maakt voor de vijfde keer verlengen. Er is iets geks aan de hand. Terwijl de Kamer erover debatteert, is de zesde verlenging al binnen. Het kabinet gaat er dus al van uit dat de vijfde verlenging er komt, zei Denk-fractievoorzitter Farid Azarkan tijdens het debat.

“Het is eigenlijk wat ongemakkelijk of gek, want we gaan praten over de vijfde verlenging en eigenlijk is die al begonnen, zes weken geleden,” aldus Azarkan. “Ik ga er zomaar van uit – dat is wel een zware gok van mij – dat in ieder geval de ChristenUnie, het CDA, D66 en de VVD dat steunen. Dus de vraag is: wat zijn we nou hier aan het doen?”

Nog geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.