COMING SOON: Werk Vrij Bij Mij; werken waar iederéén altijd welkom is!

Stichting Vrij Bij Mij komt met een vacaturesite voor werkgevers en werkzoekenden die elkaar vrij laten in keuzes rondom lichaam en gezondheid.

In werkend Nederland neemt de onrust op de werkvloer toe door de plannen om ook op de werkvloer de QR-code in te voeren. Veel mensen maken zich zorgen over hun baan en de daarmee samenhangende financiële onzekerheid. Gelukkig zijn er ook veel werkgevers die hun medewerkers wél vrijlaten om hun eigen keuzes te maken omtrent lichaam en gezondheid.

Voor al deze werkgevers en werknemers komt Stichting Vrij Bij Mij met het nieuwe platform Werk Vrij Bij Mij. Dé vacaturesite waar gelijkgestemde werkzoekenden en werkgevers elkaar vinden. Op www.werkvrijbijmij.nl kan je als werkgever vacatures plaatsen en zoekopdrachten doorgeven, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar potentiële werknemers met het juiste profiel. Als werkzoekende kan je openstaande vacatures vinden en jouw profiel aanmaken, zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan naar een geschikte nieuwe baan. Medio december komt het nieuwe platform online.

Ga nu alvast naar www.werkvrijbijmij.nl en laat jouw gegevens achter. Je krijgt dan direct bericht als de site live is!

Nog geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.