Leden van het Europees parlement over het misbruik van het groene certificaat

Euro Parlementariërs spreken zich krachtig uit voor onze rechten

Een week geleden kregen Euro Parlementariërs te horen dat ze zonder Digital Green Certificate niet meer welkom zijn in het Parlement. Euro Parlementariërs zijn democratisch verkozen. Democratisch verkozen leden kunnen op grond van wetten en grondrechten niet de toegang geweigerd worden.

Het weigeren van Parlementariërs in het gebouw waar ze opkomen voor de bevolking is hetzelfde als hun het zwijgen opleggen. Een parlementariër die niet kan en mag opkomen voor jou betekent het einde van de democratie en het begin van de dictatuur.

Zij spreken zich in deze video met krachtige weloverwogen argumenten uit tegen het Digital Green Certificate en voor de rechten van de mens. Wij mogen deze vorm van discriminatie op basis van medische gronden niet accepteren.

Nog geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.